Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Töltődjön fel 2 nap alatt a Mátrában és búcsút mondhat a fáradtságnak! Foglaljon le egy szombat éjszakát az Ózonban és vasárnap ajándék snack ebéddel várjuk!
Last Minute akciós ajánlat adott napokon! Hozza magával gyermekét, 7 éves korig nálunk ingyenes!
Itt van május elseje! Jöjjön a Mátrába és élvezze a virágba boruló Kékes látványát! Járja be az erdei utak egyikét vagy pihenjen wellness részlegünkön!
Aktuális időjárás Mátraházán!
Fent vagyunk a Facebookon!
Kövess minket YouTube-on!

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése