Árkalkuláció & Foglalás

Ajánlataink

A téli hónapokban csodás napokat tölthetnek el szállodánkban, élvezhetik a hófödte vonulatok látványát. A feltöltődés és a kikapcsolódás garantált!

Részletek

Egy napot pihenne hétvégén a Mátrában? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, gyönyörű tájakat, figyelmes kiszolgálást, és késői vasárnapi távozást biztosítunk! Érvényes: 2019. március 2.

Részletek

Köszöntse a felhők felett a tavasz első sugarait!

Részletek

Itt a tavasz, s az első hosszú hétvége. A hamisítatlan mátrai hangulat és levegő mellé szállodánk változatos programokat kínál.

Részletek

Töltse a húsvétot szállodánkban, ünnepi hangulatban, felejthetetlen élményekben gazdag kikapcsolódásban lehet része.

Részletek

Avagy négy felejthetetlen nap a hegyek között a Residence Ózonban. Megválasztjuk a szálloda pünkösdi királyát, s a cím mellé, a választása napján tartandó vacsorához díjmentes italfogyasztást is biztosítunk őfelségének és családjának.

Részletek

Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában! Kedvezményes, meghatározott napokra érvényes ajánlatunk keretében mindezt kedvezményesen teheti.

Részletek

Vásároljon Residence élményt ajándékba!
 Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes hetek után.

Részletek