Ajánlataink pároknak

Néha igazán jól esik elmenekülni a világ elől és kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből. Ha elege van a város zajából, vágyik a csendre, a tiszta levegőre és a romantikára, fogja kézen párját és látogasson el hozzánk! Budapesttől alig egy órányi autózás után egy másik dimenzióba kerülhet, ahol megérinti a természet és a harmónia! Kettesben újra energiával töltődnek fel, melyet magukkal visznek majd a hétköznapokba is.

Amit mi biztosítunk, hogy a pihenés kettesben igazán varázslatosan teljen:

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Távol mindentől

Távol mindentől

Induljon útnak szállodánkból, fedezze föl a Mátra szépségeit, s szerezzenek feledhetetlen élményeket kettesben. A túrázáshoz Mátra térkép vásárolható szállodánk recepcióján.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Közös túra

Közös túra és séta a parkban

Séta közben megpihenhetnek a függőágyak egyikén, ahonnan csodás kilátás nyílik a Kékestetőre.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Páros masszázs

Páros masszázs

Válasszon masszázs kínálatunkból páros vagy egyéni kezelést!

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Kényeztető wellness

Kényeztető pezsgőfürdő a szobában

Válassza szobaszervizünket és élvezzen pazar „ágyban reggeli”-t vagy akár meghitt vacsorát kettesben, a pezsgőfürdős szobában!

Nyűgözze le párját, s foglalásnál válasszon magasabb kategóriájú szobáink egyikéből, meglepetésként pedig a következő szobai bekészítéseket ajánljuk: pezsgő, gyümölcs, rózsaszirmok az ágyon (ezen szolgáltatások bármelyikét felár ellenében foglaláskor adhatja hozzá szobájához) 

Szállodánk egy 3,5 hektáros ősfás park közepén helyezkedik el, ahonnan csodás hegyvidéki panoráma tárul a látogatók elé és ez a panoráma a szálloda legtöbb pontjáról élvezhető! 

Romantikus szobáinkban párjával kényelmesen időzhet, élvezve a szállodai kiszolgálás kényelmét. Akár privát pezsgőfürdőből csodálhatják az ország legszebb hegyvonulatát, a Kékest.

Pihenje ki a nap fáradalmait az Ózon Csendes Wellnessei alkalmával minden vasárnap este 19 és 21 óra között! (14 éven felüliek részére)

Ha pedig megéheztek, kiváló konyhánk látja Önöket vendégül.

romantika-hotel-ozon-matrahaza.jpg

fuggohid-hotel-ozon-matrahaza.jpg

Hogy hangzik egy romantikus erdei-wellness hétvége, hosszú sétákkal, finom ételekkel, lustálkodással és feltöltődéssel? Semmi munka, semmi feszültség csak a maximális pihenés és kényelem!

Ajánlataink pároknak:

Egy napot pihenne hétvégén a Mátrában? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, gyönyörű tájakat, figyelmes kiszolgálást, és késői vasárnapi távozást biztosítunk!

Részletek