Árkalkuláció & Foglalás

Szép kártyán maradó összeg felhasználásáról

Nem tudta felhasználni a szép kártyáján lévő összeget?
Nem szeretné, ha elveszne, de csak később tud utazni?

Szállodánkban lehetősége van a május 31-én lejáró szép kártya összegét felhasználni!


A Hotel Residence Ózonban nemcsak konkrét időpontra szóló foglalás esetén, hanem akár ajándékutalvány vásárlásakor is használhatja SZÉP kártyáját.

Mely bankok SZÉP kártyáit fogadjuk el?

Elfogadóhelyi szerződéssel rendelkezünk az OTP, az MKB és a K&H bankokkal is, sőt már honlapunkon is tud fizetni kártyájával, így gyorsan egyszerűen és akár az otthona kényelméből is elvégezheti a tranzakciót.
 

Mely alszámlákról tud fizetni?

A szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról befolyt összegeket is elfogadjuk.
 

Még nem tudja, mikor tud kiszabadulni a hétköznapok mókuskerekéből?

Vásároljon értékutalványt, így az Ön által meghatározott összeget a szálloda foglaltságától függően bármikor felhasználhatja, valamint foglalásának csaknem teljes ellenértékét rendezni tudja. (A következő szolgáltatásokat rendezheti: szoba ár, étkezés, italfogyasztás, masszázs). Az ajándékutalványt testre szabhatja, s e-mailben a vásárlást követően el is küldjük.
 

Amennyiben már tudja, hogy mikor szeretne kikapcsolódni, válogasson kedvére kedvezményes ajánlataink közül és hűsöljön a hegyvidéken.


A forró nyári napsütésben nincs is jobb, mint párjával a medence partján hűsítő koktélok társaságában pihenni vagy családjával az egész napos aktív pihenés után bűvész műsorral búcsúztatni a napot.

Részletek

Ha a nyári melegből szívesen szökne el a hegyekbe, kedvezményes, hétköznapi ajánlatunk keretében hűsölhet a Mátrában.

Részletek