Céges rendezvények

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy szállodánkban sikerült ideális környezetet teremteni, mind a munkára, mind a pihenésre. Évről évre mind többen választanak minket konferenciák, tréningek, üzleti találkozók és céges rendezvények megtartására. Megújult és kibővült konferenciatermeink minden igényt kielégítő technikával rendelkeznek, Ön megálmodja, felkészült csapatunk pedig megvalósítja rendezvényét.

Amit mi biztosítunk, hogy a konferencia és tréning zökkenőmentesen teljen:

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Konferenciák

Konferenciák

Három emeleten összesen 11 konferenciaterem található, melyek a szolid 10-15 fős megbeszélésektől a több száz fős illusztris rendezvényekig bármilyen céges eseményt vendégül tudnak látni.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Konferencia technika

Technika

Konferenciatermeink bérlése során azok mindegyike tartalmazza az alap technikát; 1 db projektor, 1 db vászon, 1 db flipchart, igény szerint hangosítás max. 2 db mikrofonnal. Termeink mindegyike padlószőnyeggel borított, légkondicionált és térítésmentesen elérhető wifivel rendelkezik.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Gasztronómia

Gasztronómia

A konferenciák, rendezvények során is kiemelt szerep jut a gasztronómiai kínálatnak, hiszen nem mindegy milyen minőségű ételekkel, italokkal pótolják a vendégek az elvesztett energiát. Szállodánk Mátra étterme térséges terasszal és gyönyörű panorámával a Kékes hegycsúcs felé ad helyet a főétkezéseknek, ahol bőséges és ízletes fogásokat kínálunk és amelyben nagyszerűen ötvöződik a hazai és a nemzetközi konyha. A rendezvények szüneteiben, kellemes hangulatú terekben kínáljuk fel a változatos és frissítő snackeket, a nap végén, a szakmai programok után pedig szabadon választhatnak finom boraink, koktéljaink között lobby vagy wellness bárunkban, esetleg kizárólagosan vehetik igénybe Tramini borozónkat, ahol elképzelésükhöz igazítva kitűnő ételeket, italokat szolgálunk fel. Elegáns és szeparált gálavacsorákhoz ajánljuk különtermeinket, melyeket a tervezett létszámokhoz igazítva biztosítunk.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Csapatépítés

Csapatépítés

Felejthetetlen élményben lesz része kollégáinak, ha szállodánkat választják az indoor vagy outdoor csapatépítő programhoz. Legyen szó beltéri logikai játékokról vagy kültéren, bármely évszakban teljesíthető hegyi túráról, sportokról (minigolf, tenisz, ladbajátékok ősfás parkunkban) de összemérhetik tudásukat egy szabadtéri főzőversenyen is, utána privát térben jöhet pl. egy tematikus est zenével, tánccal. Önöknek csak el kell képzelni, mi pedig felkészült csapatunkkal valóra váltjuk a programokat.

Ajánlatkérés