Aktív pihenés

A Mátra minden évszakban csodálatos, így szállodánk kitűnő választás mind az aktív, mind a kényelmesebb pihenést keresők számára.

Rövid videónkkal megismerhetik a környék kikapcsolódási lehetőségeit.


OXYGEN ADRENALIN PARK

Az Oxygén Adrenalin Park aktív kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kipróbálhatók többek között az erdei kalandpark elemei, a függőhíd, a bobpálya, az alpesi csúszda, valamint a libegő, mely a kalandparkot köti össze Sástóval.


SÁSTÓ

Sástó egy igazi családi kirándulóhely. Az erdei tó partján etethetünk kacsákat, egy padon megpihenve gyönyörködhetünk a természetben vagy felmehetünk a 40 m magas kilátóba, ahonnan a Mátra vonulatainak, gyönyörű panorámája tárul elénk.


HIGH TECH SPORTOK BÁZISA

A High Tech Sportok Bázisa egész évben várja az akítv kikapcsolódás szerelmeseit. A teljesség igénye nélkül; kipróbálhatók a terepsegway-ek, az e-quadok, a monsterbike és megannyi fantasztikus eszköz.

Hotel Ózon - Segway

KÉKESTETŐ

A szállodától túraútvonalon elérhető hazánk legmagasabb pontja vagy ugyanez megcsodálható teraszainkról, panoráma wellness részlegünkből egy könnyed frissítő fogyasztása közben.


PARÁDSASVÁRI ÜVEGMANUFAKTÚRA

Az egész évben látogatható és több, mint 300 éves üveg- és palackgyártásra épülő manufaktúra nemcsak egyedi programlehetőséget kínál de még üvegfújásre is lehetőséget biztosít, így maradandó élményt szerez az egész család számára.


KISNÁNAI VÁR

A vár történelme a XI-XII. századig nyúlik vissza, nyáron különleges várjátékokkal várja látogatóit.


Nyáron is vár a Mátra és a Hotel Residence Ózon.