Árkalkuláció & Foglalás

Aktív pihenés

A Mátra egész évben csodálatos! Nyáron is megannyi programlehetőség várja a hegységbe látogatókat!

Legyen szó aktív kikapcsolódásról, kirándulásról vagy túráról, akár hűsölésről a medencében, a Hotel Residence Ózon superior minden esetben egy tökéletes kiindulópont lehet.

Videónk körbe járja a környék nevezetességeit, és kikapcsolódási lehetőségeit, melyek mindössze pár perces autóútra, vagy rövid túra útra találhatóak hotelünktől.


OXYGEN ADRENALIN PARK

Az Oxygen Adrenalin Park - Mátra-Sástó aktív kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kipróbálhatóak többek között az erdei kalandpark elemei, a függő híd, a bobpálya, az alpesi csúszda és nem mellesleg a közelmúltban átadott libegő is, amely a kalandparkot köti össze Sástóval.


SÁSTÓ

Sástó egy igazi családi kirándulóhely. A tó körül a természet közelségében etethetünk kacsákat, vagy csónakáztunk, míg a bátrabbak a környék egyik legmagasabb kilátójába, a több mint 40 méteres sástói kilátóba is felmerészkedhetnek, ahonnan a csodálatos panoráma tárul elénk, és megfigyelhetőek a Mátra vonulatai.


HIGH TECH SPORTOK BÁZISA

A mátrafüredi High Tech Sportok Bázisa (HSB.hu - High-tech élménytúrák az év minden napján) egész évben várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit, kipróbálhatóak a terepsegway-ek, az e-quad-ok, a monsterbike és megannyi fantasztikus eszköz.

Hotel Ózon - Segway

KÉKESTETŐ

Akiket inkább Magyarország legmagasabb pontja vonz, azok pedig a hivatalos túraútvonalon juthatnak fel Kékestetőre, míg a pihenésre vágyók pompás panorámával rendelkező medencéinkben hűsölhetnek.


PARÁDSASVÁRI ÜVEGMANUFAKTÚRA

A parádsasvári üveghuta egész évben látogatható: a több mint 300 éves üveg- és palackgyártásra épülő manufaktúra a látogatók számára nemcsak egyedi programlehetőséget kínál, de még üvegfújásra is lehetőséget biztosít. Így a család minden tagjának maradandó élményt szerezve.


KISNÁNAI VÁR

Nyáron különleges várjátékokkal várja látogatói a Kisnánai vár, melynek történelme egészen a XI-XII.századig nyúlik vissza. 


Nyáron is vár a Mátra és a Hotel Residence Ózon.


Aktuális ajánlataink:

Valljuk be őszintén, hogy megvan annak a bája, hogy a reggeli kávénkat a Kékest szemlélve fogyaszthatjuk el.

Részletek

Vágyik egy igazán feltöltő és pihentető élményre? Kiemelt csomagunk igénybevételével a klasszikus szállodai szolgáltatásokon felül egyedi kedvezménnyel várjuk vissza Önöket!

Részletek

Kezdje az októbert pihenéssel!

Részletek