Általános adatok

Nyereményjáték

Azon szállóvendégeink között, akik kitöltik online kérdőívünket, kéthavonta egy két éjszakás ajándékutalványt sorsolunk ki, mellyel lehetőségük van visszatérni szállodánkba vagy meglepni családtagjaikat, barátaikat.

A nyertesek nevét honlapunkon tesszük közzé minden páros hónap 10. napjáig

A nyerteseket a szálloda nem értesíti, ezért, kérjük, figyelje honlapunkat!

Kérjük, hogy nyereményéért az office@hotelozon.hu e-mail címen jelentkezni szíveskedjen.
 

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítik munkánkat.
 

A nyertes neve: Jevcsák Veronika - Lőrinci

Meddig kell elhagyni a szobát?

Érkezés: A szobák az érkezés napján 15:00 óra után foglalhatók el. Korábbi érkezésüket, kérjük jelezzék! Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 17:00 utáni érkezés esetén a szobát csak előre történő jelzés alapján tudjuk tartani.

Távozás: A szobák az utazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre. Amennyiben ez időpontig nem hagyják el a szobát, úgy automatikusan szobafelár kerül felszámolásra, melynek mértéke 12.00 óráig 5.000 Ft, 14.00 óráig 8.000 Ft, 17.00 óráig 15.000 Ft. A késői szobaelhagyásra foglaltságunk függvényében van lehetőség, melyről kérjük, egyeztessen recepciós kollégáinkkal!

Wellness részlegünket a szoba elfoglalása előtt és után is díjmentesen használhatják, és a vendégeink részére csomagszobát biztosítunk.
 

Milyen parkolási lehetőség van?

Szállóvendégeink részére ingyenes, kamerával megfigyelt, nyitott parkolót biztosítunk.
 

Van internet hozzáférés?

A szállodánk egész területén ingyenes WIFI szolgáltatás áll Vendégeink rendelkezésére.
 

Milyen hitelkártyákat használhatok?

Visa, Maestro, Eurocard, Mastercard, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya.
 

Hozhatom a háziállatomat?

Előzetes egyeztetés alapján, kistestűeket Standard szobatípusban (max 4 kg-ig, vadász és harci fajtákat nem tudunk fogadni), felár ellenében, mely a háziállatok részére ellátást nem tartalmaz.
 

Amennyiben egyéni vendégként kíván érdeklődni, foglalni vagy esetleg már meglévő foglalásával kapcsolatban tájékoztatást kérni ,kérem keresse kollégáinkat a +36-37-506-000-s telefonszámon vagy az office@hotel-ozon.hu e-mail címen.

Ha konferenciával vagy céges rendezvénnyel kapcsolatban lenne kérdése, kérése vagy már meglévő rendezvényével kapcsolatban kíván egyeztetni kérem keresse kollégáinkat a +36-84-503-400-as telefonszámon vagy az  info@hotelozon.hu e-mail címen.