Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Hegyvidéki pihenés, kellemes hegyi túra utáni csobbanással a szálloda panorámás oázisában. 6 éves korig minden gyermek grátisz! Foglalható időpontok: 2018. július 20-22. és 2018. július 27-29.
Pihenjen kedvezményesen nyáron is! Foglalható: 2018. július 22. és 2018. július 29.
Nyaralás csodás hegyvidéki környezetben és nyugalomban. Gyermekeknek animációs programokkal, bűvész show-val, ajándék fagylalt bónnal. Felnőtteknek hétvégenként élőzene.
Élőkép a Mátráról
Fent vagyunk a Facebookon!
Kövess minket YouTube-on!

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése