Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Használja ki a jó időt és töltsön felejthetetlen napokat a Mátrában a tavasz utolsó hosszú hétvégéjén!
11 éves korig ingyenes a gyermekek elhelyezése a szülőkkel egy szobában!
Last Minute akciós ajánlat adott napokon! Hozza magával gyermekét, 7 éves korig nálunk ingyenes!
Sportoljon a jó levegőn! Az erdei szabadidőparkban levő teniszpálya önfeledt szórakozást nyújt a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Élőkép a Mátráról
Fent vagyunk a Facebookon!
Kövess minket YouTube-on!

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése