Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
"Télidőben sosem fázva Élvezem a hó hűsét, Mert az idő nálam hagyta, S Mindörökre nekem adta, Egy szép téli pihenés emlékét..."
Esküvőt szervezni megtisztelő feladat, hiszen részesei lehetünk egy pár sorsát elindító szép és meghatározó eseménynek. Profi szakemberek segítségével levesszük a tervezés, a szervezés és a lebonyolítás terheit az Önök válláról, hogy csak a boldogságukkal foglalkozhassanak!
Foglaljon már most Augusztus 20-i hétvégére, s felejthetetlen programokkal kedveskedünk Önöknek itt tartózkodásukkor!
Vegyen részt a 09.18-20. között Gyöngyösön zajló Mátrai Szüreti Napokon , kóstolja meg a borvidék híres borait és táncolja át az éjszakát az utcabálon! A transzferről gondoskodunk. 7 éves korig a gyermekek részére ingyenes!
A parkra néző panorámával rendelkező standard lakosztály 45 m2 alapterületű, a szálloda legfelső szintjén található. Az egylégterű lakosztályban egy kör alakú franciaágy és egy beépített káddal rendelkező nappali rész luxus elhelyezést biztosít.
Őszi fergeteges halloween hangulat, animációval, álarckészítéssel, Bonus Track-kel

Már 21.900 Ft / fő /éj-től

Töltse nálunk családias légkörben az ünnepeket! Minden ami karácsony: finom étkek, családias légkör, pihenés, programok, karácsonyfa, ...

Már 28.300 Ft / fő /éj-től

Töltse egy Valentin éjszakát a Mátrában és varázsolja el kedvesét ebben a gyönyörű környezetben! Mi gyertyafényes vacsorával járulunk hozzá az édes pihenéshez!

Már 29.900 Ft / fő /éj-től

Galéria
Hírlevél
"Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek."
Töltse velünk a szilvesztert, s köszöntsük együtt az új évet! Várjuk Önöket felejthetetlen programokkal, sok vigadalommal!

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése