Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Az év első hosszú hétvégéje! Pihenje ki az év első részének fáradalmait szállodánkban! Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes!
„Eldönteni nem tudom, Milyen ünnep jön most. Húsvét vagy karácsony, Télapó húzza a nyuszit a szánon.” Foglaljon már most Húsvétra!

Már 32.475 Ft / fő /éj-től

Itt van május elseje! Jöjjön a Mátrára és látogasson ki a természet színes tavaszi kavalkádjába és élvezze a minden évszakban gyönyörű Mátra látványát!

Már 30.966 Ft / fő /éj-től

„Itt van pünkösd újra, egy karnyújtásnyira; de hol van az az Öröm, mely felszabadítana?” Hát foglaljon már most Pünkösdre, s felejthetetlen programokkal kedveskedünk önöknek itt tartózkodásukkor!

Már 29.900 Ft / fő /éj-től

Galéria
Hírlevél
Kedvezményes Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában! Vigyázzon, mert ajánlatunk csak bizonyos napokra vonatkozik.
Egy napot pihenne hétvégén a Mátrában? Válassza a Szombati Sziesztát, kellemes pihenést, gyönyörű tájakat, figyelmes kiszolgálást, és késői vasárnapi távozást biztosítunk!

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése