Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Borpince

A 90 fő befogadására alkalmas, téglafalas Borpincében lehetősége van különböző borkülönlegességek megkóstolására és ez ad helyszínt különböző szórakozási lehetőségeknek, mint biliárd, bowling, csocsó. Kiváló privát party helyiségként is funkcionál.

Borlapunk megtekintéséhez kattintson ide

Az étkezések elmaradhatatlan kísérője a finom bor. Kóstolja meg a ház hangulatos, boltíves Borpincéjében a számos, felejthetetlen íz-élményt nyújtó hazai (a legjobb hazai borászok -Villánytól a Mátráig- borkölteményeit) és nemzetközi borkülönlegességet, vegyen részt a borkóstolókon, borvacsora esteken, borgasztronómiai bemutatókon!

A 90 fő befogadására alkalmas, téglafalas Borpince kiváló privát party helyiség, ahol kötöttségek, és idegen tekintetek nélkül bonyolíthat baráti születésnapokat, családi összejöveteleket vagy cége szabadidős programjait a disco-tól az egyedi kívánságokon alapuló személyre szabott téma estekig.

A Borozó további szórakozási lehetőségeket kínál:

- bowling

- biliárd

- csocsó

Galéria
Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése