Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Lobby/Wellness Bár

A földszinti lobby bár és a spa részlegen található wellness bár elhelyezkedésükkel és hosszú nyitvatartásukkal hozzájárulnak, hogy a vendégek bárhol és szinte bármikor elfogyaszthassanak egy frissítő italt.

 


Földszinti lobby bárunk tökéletes választás egy nyugodt, kellemes beszélgetéshez. A bárhoz kültéri panorámás terasz kapcsolódik, mely az időjárástól függően egész évben igénybe vehető.

A szálloda wellness részlegén található beltéri bárunk a medencék szomszédságában többek között frissítőkkel, turmixokkal várja a vendégeket. Ételkínálatunkban saláták, könnyed fogások és házi cukrászatunk gyümölcsös, könnyű desszertjei találhatóak meg.

Lobby bár: 08.00-22.00 hétköznap, 08.00-23.00 hétvégén

Wellness bár: 08.00-22.00

Galéria
Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése