Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Pool Bár

A nyári hónapokban működő kültéri wellness bárunk közvetlenül a kültéri medencéink mellett helyezkedik el. Mindezt a Kékesre néző kilátással ötvözve igazi helyi unikumot kínálunk a Vendégeinknek!

Dőljön hátra a kényelmes nyugágyakon, vagy hűsítse magát a medencéinkben, és dobja fel mindezt egy, a helyszínre rendelt frissítő koktéllal, hideg sörrel, vagy bármilyen üdítővel!

Pool Bár: nyári időszakban 08.00-22.00 hétköznap, 08.00-23.00 hétvégén

Galéria
Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése