Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Őszi-téli programajánlatok

A Mátrába varázsoljuk az egész világot! Segítségünkkel az általunk kínált programok részvevői az alpesi országokban, vagy akár a tengerentúlon érezhetik magukat. Tartalmas és izgalmas időtöltést kínálunk kortól és nemtől függetlenül. Mindenkire igazi élmények várnak!

 

Hegyimentő program a Mátrában

hegyimentok.jpgA hegyimentők izgalmas élete nem csak a televízión keresztül nézhető, de a valóságban át is élhető. Az új, komplex program koncepciója a hirtelen jött helyzetek megoldására, a rögtönzésre, a fizikailag és szellemileg is megterhelő helyzetek megnyugtató rendezésére szolgál.

Az exkluzív programot olyan 20-50 fő közötti csapatok számára ajánljuk, akik a gyors stratégiai lépések, az azonnali operatív döntések irányába ható készségeket, képességeket, csoportszintű megfeleléseket szeretnék erősíteni.
A csapat hegyimentő-csoporttá alakul, az átalakulást igazi hegyimentő ruha és felszerelés segíti. A játékosok ezután valós terepgyakorlaton vesznek részt, ahol váratlan szituációkat kell megoldaniuk szakképzett hegyimentők iránymutatásai alapján.
A felépített mentőakcióban minden résztvevő elsajátítja az alapvető mentési szituációkat, elsősegély nyújtására vonatkozó ismereteket szereznek, de megtanulják az olykor életveszélyes helyzetek feloldásának módszereit is.

A program érdekessége, hogy a játékosok számos eszközt kipróbálhatnak, terepjárókat, shreddereket, quadokat, MAX IV-et. Rendelkezésre állnak továbbá az egyes játékelemek esetében segwayek is.
Olyan technikákat sajátítanak el, mint a kötéltechnika, a láncfűrészelés, vagy a túlélő gyakorlat a vadonban.

Kérje egyedi ajánlatunkat!


Dzsungellopakodó

12475-matra-segway-team.jpgA napjaink csúcstechnikai vívmányaival, mint a high-tech környezetbarát járgányok, új értelemet kap a csapatépítés.  

A természeti erők csendes támogatásával indul a legjobbak harca a vadregényes patakmeder mentén játszódó többfordulós vetélkedésben.

A játék nem más, mint a véletlenszerűen kiválasztott csapatok és csapattagok izgalmas, tréfás, pozitív energiákkal feltöltő, mindenre elszánt küzdelme a közös cél elérése érdekében. A játékosok fizikai és szellemi felkészültségét, képességét megmozgató játékot nem csak a kalandvágyra éhezők számára ajánljuk.

 

A helyettünk egyensúlyozó gép mozgása okozta élmény, semmihez sem hasonlítható érzete azonnali, gyors sikerélményt jelentő. Együttes csoporttechnikák elsajátítása különböző terepelemeket és akadályokat tartalmazó pályán minden csapattag megtanulhatja a gép használatát. Ezt követően speciális kommunikációs gyakorlatokkal folytatjuk a segwayek bevonásával a programot.


Fantasztikus téli programok


Kutyaszandemo.jpgSylvester Stallone klasszikus filmjének jelenetei elevenednek meg a Mátrában. A csapatok elindulnak, hogy megszerezzék az elvesztett bőröndöket. Ahhoz, hogy a teljesíteni tudják a küldetést, számos akadályt kell legyőzniük. Minden csapat egymással szemben, és a természet erői ellen is harcol. Nyomukban az ellenség, szükség van észre és erőre.

A tízféle állomás közül a cég által meghatározott időkorlátnak megfelelően 3-4 db-ot lehet választani, melyek között megtalálható a hótalpazás, a szánkózás, Shredder túrázás és a kutyaszánozás.

 

Kutyaszánnal a  Mátrában:

Európa bajnok kutyaszánhajtó vezetésével 6-14 Husky versenykutya által húzott szánok nem csak hóban próbálhatóak ki. A pályán 4 fős szánokon (hó hiánya esetén, quadcarral) lehet túrázni. A téli hószán 3 fős. Közben jóízű beszélgetés során bepillanthatunk a bajnokhajtó életébe, közös fotó készülhet a kutyákkal és igazán Alaszkában érezhetjük magunkat. A foglalkozás után joggal vetődik fel a kérdés: miért éppen Alaszka, ha itt a Mátra!

FOGLALJON ONLINE AZ ALÁBBI ELŐNYÖKKEL!
Garantáltan legjobb ár
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt! Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
Galéria
Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése