Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Esti programajánlataink szervezésénél azt tűzzük ki célul, hogy cégük vendégei egy olyan estét töltsenek el, amelynek segítségével kiszakadhatnak a mindennapok szorításából, elfelejthetik az egész éves fáradozást, és újult kedvvel, kicsit feltöltődve nézhetnek az elkövetkezendő hónapok felé.
A '20-as éves Amerikájába repítjük most Önöket, ahol vagyont és ismertséget csak az alkoholcsempészetből, prostitúcióból és szerencsejátékokból befolyó pénz révén lehet szerezni.
Egy hely , ahol megtaláljuk az irodalmi hírességeket, költőket, ismert művészeket. Egy hely, ahol sikk mulatni, ahol barátságok, szerelmek szövődnek, jó üzletek köttetnek…
A Hotel Menthol bárjában vagyunk, a zenészek már hangolnak, és érkeznek a csábos ruhákba öltözött hölgyek és jampec urak. Míg a délutáni retro kávéházban Meggy Márkát, Traubit szürcsölgetnek és Dunakavicsot, Piros Mogyoróst ropogtatnak, az esti buliban színes, természetesen neonszínű koktélok emelik az est fényét...
Ezen az estén a vendégek hamisítatlan olasz forgatagban találják magukat: óriás vetítőfelületeken elevenednek meg Velence nevezetességei: a Sóhajok Hídja, a Dózse Palota, a Piazza San Marco, a keskeny utcákban meghúzódó trattoriák.......
A szultán palotájában vagyunk. Kényelmes párnák, sejtelmes fények, süppedős szőnyegek. A tálak roskadoznak az ínycsiklandó ételektől, a kupákból folyik a bor. A háttérből ritmusos halk zene szól, majd felerősödik és a tánckar életre kel, mozog a csípő, a has, a kerek keblek.
Galéria
Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése