Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!
Megtalálta a megfelelő helyszínt cége konferenciái, tréningjei, rendezvényei számára! A Residence Ózon****-ban minden körülmény biztosított egy professzionális konferencia, tréning vagy rendezvény szervezéséhez és lebonyolításához. A szálloda egyedülálló természeti környezete, az épület rendezvény specifikus adottságai és infrastruktúrája, valamint a hozzáértő, tapasztalt munkatársak hathatós közreműködése garantálja az esemény sikerét.
Nem kell messzire mennie, hogy megtalálja a megfelelő helyszínt csapatépítő rendezvénye szervezéséhez és lebonyolításához, legyen az akár beltéri, akár kültéri esemény! Ön is tudja és Mi is tudjuk, hogy egy megfelelő helyen szervezett, jól összeállított csapatépítő program sokat segíthet a belső kommunikáció, illetve a szervezet működésének javításában.
8 különböző méretű, igény szerint egymásba nyitható, a modern technikával felszerelt konferenciaterem 200 fő befogadására alkalmas panorámás étterem 1000 nm wellness és szauna világ Lobby
Mondja el a csapatépítési vágyait, mi hozzáadjuk a kreatív ötletet, a profi szervezést, az örömteli pillanatokat, ettől lesz a program a csapatnak igazi sikerélmény!
Galéria
Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése