Foglalja le szállását Online!
Foglalja le szállását Online!

Wellness szolgáltatások

A szálloda több mint 1000 m2 nagyságú wellness részlegében különböző élményelemekkel felszerelt panorámás medencék és szaunavilág kényezteti a vendégeinket. Ez utóbbinak az egyik gyöngyszeme a Kékesre néző exkluzív  élményszauna.

MOUNTAIN SPA WELLNESS OÁZIS

Nyitva tartás: 7:00 - 22:00

 

Medencék:

1., Az úszásra is alkalmas fedett élménymedence (1,20 m mély), szabálytalan alakú, kb 5x10 m, nyakzuhannyal, sodrófolyosóval, masszírozó buzgárokkal, gejzírekkel és légágyakkal rendelkezik.  A medencetér felett nyugágyakkal berendezett, galériás pihenőtér várja a fürdőzés után ejtőzni vágyó vendégeket.


Medencék

 

2., A gyermekmedence (0,15 m – 0,45 m mély) 24 m2-es, garantáltan önfeledt  és biztonságos szórakozást biztosít a kicsiknek.

 

3., A kültéri medence (1 m mély) 5x8 m-es, az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll. Télen a sportos egyéniségeknek ajánljuk, a kültéri panoráma szauna használatát követően.
 

Kültéri medence


A medencéhez a nyári hónapokban vízi bár kapcsolódik, ahol Ön frissítőkkel, koktélokkal enyhítheti szomjúságát.


A beltéri medencék vízhőmérséklete 30-35 °C.

A kültéri medence vízhőmérséklete 25-26 °C.

 

4., Kékesre néző panorámával rendelkező, kültéri pezsgőfürdő az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll. 

     

A pezsgőfürdő vízhőmérséklete 33-35 °C.

 

Melegvizes relaxációs medence:

A szállodában beltéri melegvizes relaxációs medence (1,20 m mély) várja a vendégeket. A masszázs medencében való fürdőzés csökkenti a stresszt, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást és a krónikus fájdalmakat. Mindezek hatására teste ellazul, lelke megnyugszik így segítve hozzá Önt a tökéletes pihenés élményéhez.
 

Melegvizes relaxációs medence

Masszázs szolgáLtatások:

A mobilkommunikáció, a számítógépes kapcsolatteremtés világában, amikor szinte teljesen elszigeteljük magunkat a külvilágtól, egyre inkább szükségünk van az érintésre és annak gyógyító hatására.

 

A Mountain Spa Wellness Oázisban több mint 20 féle masszázzsal és egészségmegtartó, egészség javító kezeléssel várjuk a vendégeket.

 

Masszázsainkról részletes tájékoztatást "Kezelések" menüpontunk alatt talál.


Masszázs


Egyéb szolgáltatások:

A Mountain SPA Wellness Oázisban található még egy finn szauna hideg vizes merülővel, egy aroma és gőzkabin, infrakabin, sókabin, valamint szolárium és masszázs szolgáltatások.

 

A Kékesre néző kültéri exkluzív élményszauna felejthetetlen felfrissülésben részesíti a testet és a lelket, jótékony és pozitív hatással van egészségére. A Panoráma szauna nyitva tartása a wellness részlegünk nyitva tartásától alkalmanként eltérhet.

 

 

A medencék használata, a pezsgőfürdő, a Kékesre néző Panoráma élményszauna, a finn szauna, gőzkabin, infrakabin, sókabin valamint a fitneszterem és a galériás uszodatér használata a szobaárban kalkulált, igénybevételük a nyitvatartási időn belül díjtalan.

A szolárium és masszázs szolgáltatások árait ártáblázatunkban találja meg.


Egyéb szolgáltatások


Fitness terem:

Rossz időben sem kell lemondania a sportolásról, hiszen fitness termünk egész évben várja kedves Vendégeinket a wellness részleg nyitvatartási idejében, térítésmentesen, az alábbi elemekkel:

 • 2 db futópad
 • 2 db szobakerékpár
 • 1 db eliptikus tréner
 • 1 db taposó gép
 • súlyok 2-20 kg között
 • bordásfal
 
Fitness terem

Wellness belépő árak:


Nyitva tartásHétköznap
07:00-22:00
Péntek 07:00-22:00 között
Szombaton csak 18-22 között
Vasárnap 13-22 között
Ünnep-napokon, Iskolai szünetben
07:00-22:00 között
egyeztetés alapján

Felnőtt 07:00-22:00

5.000 Ft/ fő

6.000 Ft/ fő

6.000 Ft/ fő

Gyermek (0-4 éves)

2.500 Ft/fő

4.500 Ft/fő

4.500 Ft/fő

Gyermek (5-12 éves)

4.000 Ft/ fő

4.500 Ft/fő

4.500 Ft/fő

Kedvezményes:
18:00 -22:00


3.000 Ft/ fő egységesen

Felnőtt: 4.000 Ft/ fő

Gyermek (0-12 éves kor között): 3.500 Ft/fő

Felnőtt: 4.000 Ft/ fő

Gyermek (0-12 éves kor között): 3.500 Ft/fő


Öltözőszekrény (500 Ft kaució) + törölköző (1.000 Ft kaució) + szaunalepedő (500 Ft kaució) igényelhető a recepción a belépő megvásárlásakor.


Fürdőköntös: 2.000 Ft/db, + 8.000 Ft kaució/db


Teniszpályára a belépő árak:

Nyitva tartásNyári szezonban 

Felnőtt jegy

1.500 Ft/ óra

 

Gyöngyösi lakosoknak kedvezmények: 

1.000 Ft/ óra

 

 

Látogasson el hozzánk és hagyja, hogy elkényeztessük!

Galéria

Mi gondoltunk az Ön gyermekére is!
A szálloda Mountain Spa Wellness Oázisában meleg vizű gyermekmedence várja a pancsolni vágyó lurkókat. A gyermekmedence (0,15 m – 0,45 m mély) garantáltan önfeledt és biztonságos szórakozást biztosít a gyermekeknek.

Tudjon meg többet!
GYIK
 • +Meddig kell elhagyni a szobát?

  Érkezés: A szobák az érkezés napján 15:00 óra után foglalhatók el. Korábbi érkezésüket kérjük jelezzék! Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 17:00 utáni érkezés esetén a szobát csak előre történő jelzés alapján tudjuk tartani.

  Távozás: A szobák az utazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre. Amennyiben ez időpontig nem hagyják el a szobát, úgy automatikusan szobafelár kerül felszámolásra, melynek mértéke 12.00 óráig 5.000 Ft, 14.00 óráig 8.000 Ft, 17.00 óráig 15.000 Ft. A késői szobaelhagyásra foglaltságunk függvényében van lehetőség, melyről kérjük, egyeztessen recepciós kollégáinkkal!

  Wellness részlegünket a szoba elfoglalása előtt és után is díjmentesen használhatják, és a vendégeink részére csomagszobát biztosítunk.

 • +Milyen parkolási lehetőség van?

  Szállóvendégeink részére ingyenes, kamerával megfigyelt, nyitott parkolót biztosítunk.

 • +Van internet hozzáférés?

  A szállodánk egész területén ingyenes WIFI szolgáltatás áll Vendégeink rendelkezésére.

 • +Milyen hitelkártyákat használhatok?

  Visa, Maestro, Eurocard, Mastercard, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya

 • +Hozhatom a háziállatomat?

  Előzetes egyeztetés alapján, kistestűeket (max 4 kg-ig, vadász és harci fajtákat nem tudunk fogadni), felár ellenében, mely a háziállatok részére ellátást nem tartalmaz.

 • +Kilátásért a Kékesre fizetendő felár?

  5.000 Ft / szoba/ éj, mely igényét kérjük foglalásnál/ajánlatkérésnél külön megjelölni szíveskedjen.

Hírlevél
Mátrai Expressz-Last Minute éjszakák! Pihenjen a hegyvidéken, túrázzon a Mátrában!
Nyárzáró hétvége 24.000 Ft / fő / éjtől, gazdag büféreggelivel és büfévacsorával

A Hotel Ózon Kft. (1051-Budapest, Deák F. u. 21.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a weboldal használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.


Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.


Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezeléseTeljes adatkezelési nyilatkozat letöltése