A koronavírus terjedésének megelőzésére szolgáló stratégia

Kedves Vendégünk!

 

A jelenlegi helyzet számunkra is különleges, azonban nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánk újra vendégeket fogadhat. Ebben a helyzetben azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül a ma még fontos védekezés szempontjából elengedhetetlen ajánlások és előírások betartását.

Tisztelettel kérjük az alábbiakban részletezett ideiglenes a megszokottaktól eltérő változások szíves tudomásul vételét és betartását:

Wellness

Wellness részlegünk 9.00-21.00 között tart nyitva. Ebben az időben beltéri nagymedencénk, beltéri körmedencénk, beltéri gyermekmedencénk, kültéri panoráma kismedencénk (pezsgőfürdő) és kültéri medencénk használható, az előírt létszámkorlátozások figyelembevételével.

Wellness részlegünkben papucs használata kötelező.

Nyugágyainkat 1,5m távolságban helyeztük el egymástól, 1,5m-nél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendégeink pihenhetnek.

Tisztelettel kérjük a torlódás elkerülése érdekében, hogy akár már foglalásának alkalmával vagy megérkezéskor masszázsidőpontot foglalni szíveskedjen. Időpontjaink jóval kisebb mértékben állnak rendelkezésre az egyes vendégek után bevezetett fertőtlenítési protokollok hossza miatt.

Közösségi terek

Várva várt megérkezésekor a recepciós pult előtt az egymástól 1,5m távolság betartását a kövezeten lévő jelzések segítenek megtartani.

A vírus terjedésének elkerülése végett szállodánk becsekkoláskor eltekint a bejelentőlapok kitöltésétől és a bejelentkezés várakozási idejének rövidítése érdekében az online bejelentkezéshez szükséges e-mailt jelen levelünk után megküldjük. Kérjük, éljen az elektronikus bejelentkezés lehetőségével.

A szálloda lobbiból induló liftet egyszerre legfeljebb 4 fő használhatja, ha azok nem élnek egy háztartásba.

A szálloda minden területén különös tekintettel a bejáratokra, liftekre vendégeink számára alkoholos fertőtlenítőszert helyeztünk el. Kérjük, használja ezeket gyakran.

Kollegáink számára a vírushelyzetre való tekintettel frissítettük a szállodai takarítási protokollokat, őket külön képzésben részesítettük. A vendégek által közösen használt tereket folyamatosan és nagymértékben fertőtlenítjük. 

Étkezések

A szálloda étkezőhelységeiben asztalaink az előírt védőtávolságra vannak elhelyezve. Egy asztalnál csak az egy háztartásban élők foglalhatnak helyet.

Szállodánkban a reggeli és a vacsora továbbra is svédasztalos formában bonyolódik, azonban az evőeszközök a vendégtér felé nem kerülnek kihelyezésre. A pult mögött álló kollegáink fogják a vendégeink által kiválasztott ételeket a kívánt mennyiségben szervírozni. 

A reggeli italok továbbra is önkiszolgáló formában érhetőek el, ezen berendezéseink fertőtlenítésére kiemelt figyelmet fordítunk.

Az étkezések lebonyolítása kapcsán is fontos a 1,5m védőtávolság megtartása a nem egyháztartásban élők között.

Legnagyobb sajnálatunkra az ilyen formán bonyolított étkezések bizonyosan a megszokottnál több időt vesznek majd igénybe, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Az étkezések alkalmával esetlegesen kialakuló torlódások, tömörülések elkerülésének érdekében a főétkezéseket két csoportban bonyolítjuk:

  • Első csoport reggeli 7:30-8:45 között
  • Második csoport reggeli 8:45-10:00 között
  • Első csoport vacsora 18:00 – 19:30 között
  • Második csoport vacsora 19:30 – 21:00 között

Megérkezéskor az Ön által preferált csoport a becsekkolás alkalmával választható, azonban a csoportok létszámban korlátozottak, így előfordulhat, hogy nem az Ön által elsődlegesen preferált csoportban láthatjuk majd vendégül éttermünkben. Gyermekekkel érkező vendégeink automatikusan reggelinél ás vacsoránál is az első csoportba kerülnek beosztásra. A reggelihez és vacsorához választott csoport akár eltérő is lehet. Tisztelettel kérjük, hogy az Önnel közösen megbeszélt csoport időkorlátait tartózkodása alkalmával betartani szíveskedjen.

 

Éttermünk a la carte rendszerben egész nap nyitva tart.

Lobbibárunkban snack étlapunkról 17:30-ig rendelhetnek vendégeink étkezéseket.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel tisztelettel kérjük megértését!

A vészhelyzeti intézkedések mielőbbi megszüntetésének érdekében és ahhoz, hogy az élet a lehető legrövidebb időn belül a normális kerékvágásba térhessen vissza, fontos, hogy figyeljünk egymásra és a fent részletezett intézkedések betartására.

Szeretettel várjuk biztonságos megérkezését! 

#vigyázzunkegymásra

#együttsikerülnifog

 Tisztelettel, 

a Hotel Ózon csapata