Pihenés gyermekkel

Egy családi nyaralás megszervezésénél sok körülményt kell figyelembe venni, hogy a felnőttek és a gyermekek is jól érezzék magukat. A tapasztalt gyermekkel utazók már tudják, hogy mennyire fontos a szállás kényelme és családbarát felszereltsége, a tágas terek, a kiadós és választékos étkezések, melyek során gyermekmenü is elérhető, a gyerekeket lefoglaló játékok, a család minden tagjának élményt kínáló wellness lehetőség, ugyanakkor a szülők számára is pihentető környezet és szolgáltatások. Szállodánkban minden körülmény kedvez a családoknak, ezért is választ minket évről évre egyre több gyermekkel utazó.

Amit mi biztosítunk, hogy a családi pihenés tökéletes kényelemben teljen:

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Családi szoba

Tágas szobák

Családok számára elérhetők az új, kétlégterű Deluxe szobáink, lakosztályaink vagy az ősfás parkban épített 11 db villánk egyike. Ezen szobáink mindegyike maximális kényelmet biztosít akár több gyermekkel érkező vendégeink számára is.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Gyermek animáció

Gyermekbarát szolgáltatások

A szálloda mind a szobákban külön felszerelésekkel (pót- vagy babaágy, fellépő, wc szűkítő, bébiőr, cumisüveg melegítő), mind az étteremben külön gondoskodik kis vendégeiről, a Panoráma Wellness és Barlang Spa részlegünkben külön pancsoló, csúszda és a 2023-ban nyitó kültéri Ózon Beach aqua spray parkja varázsolja el a gyermekeket. Animátoraink külön beltéri és kültéri programokkal szórakoztatják a kis érdeklődőket. Szállodánk recepcióján babakocsi és kerékpár tárolására alkalmas helységet tudunk biztosítani.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Erdei pihenés a családdal

Erdei pihenés az egész családnak

Szállodánk ősfás parkja is sok felfedezni valót kínál; füves labdapályánkon önfeledten szórakozhatnak, kipróbálhatják a teniszt vagy a minigolfot. Fedezze fel szeretteivel a Mátra szépségeit; keljen útra kicsikkel is teljesíthető rövidebb túrára vagy nagyobb gyermekekkel felsétálhatnak egészen a Kékestetőig. Házon belül rendelkezünk egy játékteremmel, ahol elérhető csocsó, darts, biliárd, ping pong és egy 1 pályás bowling.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Wellness

Wellness az egész családnak

Nálunk a természet közepén, mégis tökéletes kényelemben és igazán otthonosan érezhetik magukat vendégeink. A kristálytiszta levegő, az erdő közelsége, a szabadidős sport és játéklehetőségek, a családbarát kialakítás és a pazar wellness részleg tökéletes kényelmet nyújt családos vendégeink számára.

Ajánlataink családoknak:

Ózon élmény a hétköznapokban, csodálatos erdei környezetben. "Mert magasan a legjobb."

Részletek