Pihenés gyermekkel

Egy családi nyaralás megszervezésénél sok körülményt kell figyelembe venni, hogy a felnőttek és a gyermekek is jól érezzék magukat. A tapasztalt gyermekkel utazók már tudják, hogy mennyire fontos a szállás kényelme és felszereltsége, a tágas terek, a kiadós és választékos étkezések, a gyerekeket lefoglaló játékok, a fürdési lehetőség, ugyanakkor a szülők számára is pihentető környezet és szolgáltatások.

Amit mi biztosítunk, hogy a családi pihenés tökéletes kényelemben teljen:

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Családi szoba

Családi szoba

Kifejezetten családok számára kialakított szobáink 35-42 m2 alapterületű, egy- vagy kétlégterű, praktikusan berendezett szobák, melyek mindegyik fürdőkáddal ellátott és igény szerint babaággyal felszerelt

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Gyermek animáció

Gyermek animáció és játszószoba

Animátorunk a hosszú hétvégéken tematikus programokkal várja a legkisebbeket, szállodánk játszószobája pedig a hét minden napján díjmentes szórakozást nyújt

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Erdei pihenés a családdal

Erdei pihenés az egész családnak

Fedezze fel Szeretteivel a Mátra szépségeit, túratérképünket kérje recepciós kollégáinktól.

Residence Hotel**** Ózon Mátraháza - Wellness

Wellness az egész családnak

A gyermekmedence (0,15 m – 0,45 m mély) garantáltan önfeledt és biztonságos szórakozást biztosít a kicsiknek

Szállodánkban minden körülmény kedvez a családoknak, ezért is választ minket évről évre mind több gyermekkel utazó. Tágas, otthonos terek és szobák, kényelmes félpanziós ellátás, hatalmas park és wellness részleg külön gyermek medencével.

Szállodánk recepcióján babakocsi és kerékpár tárolására alkalmas helységet tudunk biztosítani.

Gyermekek részére recepciónkon igényelhetnek:

  • pótágyat
  • utazóágyat
  • fellépőt
  • wc szűkítőt
  • bébiőrt
  • cumisüveg melegítőt

Nálunk a természet közepén, mégis tökéletes kényelemben és igazán otthonosan érezhetik magukat vendégeink. A kristálytiszta levegő, az erdő közelsége, a szabadidős sport és játéklehetőségek, a családbarát kialakítás és a pazar wellness részleg tökéletes kényelmet nyújt családos vendégeink számára.

Ajánlataink családoknak:

Egy napot pihenne hétvégén a Mátrában? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, gyönyörű tájakat, figyelmes kiszolgálást, és késői vasárnapi távozást biztosítunk!

Részletek